اختلافات اعتقادی و فرهنگی بعد از ازدواج را چگونه حل کنیم؟ رشد سه‌برابری مسمومیت با قارچ وحشی؛ از خوردن قارچ در طبیعت خودداری کنید زمزمه فروش بیمارستان «مهرگان» مشهد! دود اختلاف مالکیت یک بیمارستان به چشم مردم می‌رود تجاوز ۴ مرد تبعه خارجی به یک نوجوان شانزده‌ساله در تهران ۸ گام کلیدی اقتصادی در شروع زندگی زوج‌های جوان تبِ تراپی | مشاوره رفتن بخشی از سبک زندگی است نه ظرفیتی برای پُز اجتماعی  غفلت از مشاوره آمار بالای غرق‌شدگی در استانی که دریا ندارد! | سال گذشته، خراسان‌رضوی رتبه هفتم میزان غرق‌شدگی کشور را به دست آورد آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد مواد غذایی که هرگز آنها را نباید با معده خالی بخورید با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید، بخوانید چرا دمای روغن زمان سرخ کردن اهمیت دارد؟ چرا باید به قول‌هایی که به فرزندتان می‌دهید عمل کنید؟ ۵ ماده غذایی که مصرف منظم آنها به افزایش هوش کمک می‌کند ویزیت‌های نجومی روانشناسان | از ۳۵۰ هزارتومان تا ۲ میلیون تومان! کلاس‌های دانشگاه‌ها تعطیل شدند (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره + جدول
سرخط خبرها

خوابیدن خلاقیت شما را چندبرابر می‌کند

  • کد خبر: ۹۶۱۸۸
  • ۲۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۲
خوابیدن خلاقیت شما را چندبرابر می‌کند
زمان بین بیداری کامل و خواب راحت احتمالا مملو از خلاقیت‌های بالقوه است. دانشمندان در نشریه «Science Advances» گزارش دادند افرادی که به تازگی خوابی سبک داشته اند، بعد از آن قدرت حل مسئله از خود نشان داده اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زمان بین بیداری کامل و خواب راحت احتمالا مملو از خلاقیت‌های بالقوه است. دانشمندان در نشریه «Science Advances» گزارش دادند افرادی که به تازگی خوابی سبک داشته اند، بعد از آن قدرت حل مسئله از خود نشان داده اند. نتایج این پژوهش می‌تواند به رمزگشایی از لحظات زودگذر ابتدای خواب کمک کند و حتی راه‌های تقویت خلاقیت را نشان دهد.

به گزارش «دیجیاتو»، معروف است که نبوغ توماس ادیسون، مخترع خلاق و عاشق چرت، به دنبال این لحظات گرگ ومیشی خواب بوده است. می‌گویند او در حالی که دو گوی فلزی را بر فراز سینی‌های فلزی نگه می‌داشت، روی یک صندلی به خواب می‌رفت. وقتی خوابش عمیق می‌شد، گوی‌ها از دستانش می‌افتاد و صدای برخورد گوی‌ها با سینی‌های فلزی او را از خواب بیدار می‌کرد و او می‌توانست ایده‌های نوآورانه اش را قبل از اینکه در اعماق خوابش از دست بروند، نجات دهد.

دلفین اودیت (Delphine Odiette)، دانشمند علوم اعصاب شناختی در انستیتو مغز پاریس، و همکارانش از روش ادیسون برای پرورش خلاقیت الهام گرفتند. او و همکارانش ۱۰۳ انسان سالم را به آزمایشگاه خود دعوت کردند تا یک مسئله عددی دشوار را حل کنند. از داوطلبان خواسته شد تا رشته‌ای از اعداد را با استفاده از دو قانون ساده به یک دنباله کوچک‌تر تبدیل کنند. چیزی که آن‌ها به داوطلبان نگفتند، این بود که یک حقه ساده در مسئله وجود داشت؛ عدد دوم در دنباله همیشه پاسخ نهایی و درست بود. این حقه زمانی که کشف می‌شد، زمان حل مسئله را بسیار کوتاه می‌کرد.

بعد از ۶۰تلاش در یک رایانه، داوطلبان استراحتی بیست دقیقه‌ای در اتاقی آرام و تاریک جایزه می‌گرفتند. به داوطلبان که دراز می‌کشیدند و یک «ساعت هشدار» ادیسونی را نگه می‌داشتند (یک بطری نوشیدنی سبک در یک دست) گفته می‌شد که می‌توانند چشمان خود را ببندند و در صورت تمایل بخوابند. در همه این مدت، الکترود‌ها امواج مغزی آن‌ها را ثبت می‌کردند.

حدود نیمی از داوطلبان بیدار ماندند، ۲۴ نفر خوابیدند و در حالت سطحی و گذرای خواب به نام «N۱» باقی ماندند و ۱۴ نفر به مرحله عمیق‌تر خواب به نام «N۲» رسیدند.
بعد از استراحت، شرکت کنندگان به حل مسئله عددی خود بازگشتند. پژوهشگران تفاوت بارزی را بین گروه‌ها مشاهده کردند. افرادی که به خواب سطحی و اولیه رفته بودند، با احتمال ۲/ ۷برابر بیشتر از افرادی که نخوابیده بودند، و با احتمال ۵/ ۸برابر بیشتر از افرادی که به مرحله «N۲» رسیده بودند، حقه مخفی را تشخیص می‌دادند.

به گفته اودیت، چنین تفاوت شدیدی در این نوع آزمایش‌ها بسیار نادر است. «ما کاملا از شدت نتایج حیرت زده بودیم.» پژوهشگران همچنین به قول اودیت یک «ضیافت خلاقانه امواج مغزی» را شناسایی کردند که به نظر می‌رسید مرحله گرگ ومیش خواب را همراهی می‌کند؛ ترکیبی از امواج مغزی آلفا که معمولا نشانی از آرامش هستند و نیز امواج دلتا که متعلق به خواب عمیق اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->